Begin klein, word groot – van Ginkel

”Met beperkte materieel, maar met grote dromen gingen zij op pad”

Iedereen moet klein beginnen, want alleen dán word je groot. Ons verhaal begint in 1970. Met beperkt materieel, maar boordevol dromen gingen de gebroeders Van Ginkel aan de slag met stralen, reinigen, metalliseren en coaten van diverse objecten. Daar waar mobiele straalbedrijven nog amper bestonden, wisten de broers door de jaren heen een brug te slaan naar het leveren van topkwaliteit op locatie. Nu, meer dan vijftig jaar later, is Van Ginkel Groep uitgegroeid tot een toonaangevend straalbedrijf vol kennis, innoverende ideeën én gepassioneerde medewerkers.

Quality works, altijd

Het stralen van staalconstructies, het metalliseren van een brug, glasparelen van een turbine of het coaten van damwanden: wij onderscheiden ons niet met een ander kleurtje of materiaal. Wél vinden we het belangrijk dat al onze projecten worden afgeleverd met de beste kwaliteit. Kwaliteit, die niet ten koste gaat van mens of milieu en die geleverd wordt onder de juiste omstandigheden. Kwaliteit waar medewerkers trots op zijn én die voor tevreden klanten zorgt. Want dan is kwaliteit pas écht kwaliteit!

Onze opdrachtgevers

Overheden en provincies, grond-, weg-, waterbouwbedrijven, staalbouwers, railinfrabedrijven, energiecentrales, afvalverbrandingsinstallaties, waterschappen, schilderbedrijven óf particulieren. Hoe groot of klein onze opdrachtgevers ook zijn, alle projecten en klanten zijn bij ons even belangrijk. Dankzij onze mobiele straalcombinaties kunnen wij op vrijwel elke locatie, geheel zelfvoorzienend, onze werkzaamheden uitvoeren. Wij richten ons op Nederland als primair werkgebied, maar wij voeren ook werkzaamheden uit in Duitsland, Frankrijk, Belgie en het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast hebben wij een shop waar wij diverse objecten kunnen behandelen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? 

Neem contact met ons op