Stralen

Ons straalbedrijf reinigt alle oppervlakken

Oude coatinglagen van beton, staal of hout verwijderen? Ons straalbedrijf verwijdert de meest hardnekkige coatinglagen. Door het toepassen van verschillende materialen, technieken en methodes komen wij bij de meest complexe projecten tot een oplossing. Vastgeroest? Niet als je het aan ons vraagt.

Vraag een offerte aan

Wij stralen mobiel én stationair 

Stralen doen wij niet alleen bij ons straalbedrijf in Valburg, maar door heel Nederland. Wij stralen dus ook mobiel, gewoon bij jou op locatie. Onze mobiele straalunits zijn voorzien van compressoren, aggregaten en stofafzuiging. Zo ben je altijd verzekerd van de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Ons straalbedrijf straalt zoveel mogelijk stofvrij

Zowel tijdens mobiel stralen als bij staionair stralen, werken wij met stofafzuiging en afscherming. Hierdoor wordt stofvorming en overlast tot een minimum beperkt. Dit komt ten goede van de omgeving, onze mensen en het milieu.

Werkwijze

Welke techniek en methode wij op een project toepassen, hangt af van de gevraagde rein- en ruwheid van het oppervlak én van het gewenste eindresultaat. Om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven, komen wij projecten altijd vooraf bekijken. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

Stralen doen wij op verschillende type ondergronden:

  • Hout
  • Beton
  • RVS
  • Staal

Neem contact met ons op

Terug naar overzicht

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.