Conserveren

Objecten beschermen tegen corrosie

Corrosie, slijtage en invloeden van buitenaf hebben grote invloed op de kwaliteit van objecten. Gelukkig kan dit voorkomen worden. Door het aanbrengen van een protective (hotspray) coating verlengen wij de levensduur van jouw object.

Vraag een offerte aan

Methodes en techniek

Coaten kan op meerdere manieren. Zo werken wij met natlaksystemen, polyurea of metallisatie.

Conserveren op locatie  

Wil je dat wij op locatie komen coaten? Wij zijn volledig mobiel en zelfvoorzienend. Daarnaast kunnen wij tijdens het conserveren de ideale omstandigheden creëren met onze Doorwerkvoorziening. Zo heb jij snel het beste resultaat!

Constructieschilderen

Voor het bijwerken van plaatselijke roestplekken of het overlagen van gehele constructies werken wij met kwast -en airless spray applicatie. Voor het bijwerken van roestplekken gebruiken wij diverse tools zoals bristle blasters, schuurmachines of naaldbikhamers. Hiermee wordt roest verwijderd en het staal kaal gemaakt. Vervolgens worden deze plekken voorzien van een extra laag primer en wordt het geheel, indien gewenst, voorzien van een coatingsysteem.

Het is mogelijk om het proces van het conserveren te laten rapporteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Luchttemperatuur
  • Oppervlaktetemperatuur
  • Relatieve luchtvochtigheid
  • Dauwpunt
  • Hechtproeven
  • Laagdiktes

Polyurea coating

Kies je voor Polyurea, dan kies je voor snelheid en gemak. Polyurea is een 2k hotspray coating en kenmerkt zich door haar chemische bestendigheid, is vloeistofdicht én slijtvast. Het grote voordeel van Polyurea is de snelle uitharding. Hierdoor kan het oppervlak vaak al binnen enkele seconden weer in gebruik genomen worden, dit terwijl de voorbehandeling hetzelfde werkt als bij andere (hotspray) coatingsystemen.

Neem contact met ons op

Terug naar overzicht

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.