Chroom-6 verwijderen

Specialist in het verwijderen van chroom-6

Is op jouw ondergrond chroom-6 houdende verf gebruikt en wil je deze veilig voor mens en milieu laten saneren? Van Ginkel Groep is specialist in het verwijderen van chroom-6. Dat doen we bij jou op locatie of bij ons in Valburg. Met de revolutionaire additieven ChroNo59® of ChroNo64® van ChroNo B.V. maken wij chroom-6-verbindingen direct onschadelijk bij de bron. En dat gaat niet ten koste van de productiesnelheid. Hierdoor is de werkomgeving snel weer veilig voor mens en milieu.

Vraag een offerte aan

Chroom-6 verwijderen met ChroNo64® of ChroNo59®

ChroNo59® en ChroNo64® verwijderen chroom-6 van oppervlaktes die nat mogen worden geschuurd, gestraald of behandeld kunnen worden met afbijt. Beide oplossingen zetten het vrijgekomen chroom-6 direct om naar het veilige chroom-3. ChroNo64® is effectiever bij het verwerken van afval en ChroNo59® is vriendelijker voor je omgeving.

Veilig voor mens en milieu

We nemen geen enkel risico. Daarom werken we zij aan zij met arbeidshygiënisten en hogere veiligheidsdeskundigen. Onderzoeksinstanties hebben onze methodiek uitvoerig beproefd en controleren na elke opdracht de resultaten.

Klik hier voor meer info over ChroNo B.V.

Terug naar overzicht

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.