Polyurea

Een chemisch-resistente conservering met het oog op duurzaamheid. Deze twee-componenten coating is vloeistofdicht, naadloos, slijtvast en biedt bescherming tegen fysieke en chemische belasting.

Polyurea als coating

Het toepassingsgebied van deze hotspray is zeer divers, dit komt door de chemische en mechanische eigenschappen van de speciale coating. In combinatie met een laagdiktebereik van 0.50 tot 10 mm en een snelle uitharding van enkele seconden, maakt het dat deze toepassing erg interessant is. De snelle uitharding heeft als voordeel dat u als opdrachtgever een snelle ingebruikname kan realiseren.

Van Ginkel Groep heeft in samenwerking met Special Protection ervaring opgebouwd in diverse marktgebieden:

 • Olie & gas industrie
  Polyurea is een coating die extreem goed bestand is tegen chemicaliën en zuren. Hierdoor is het een perfecte oplossing om de levensduur van bijvoorbeeld tanks en calamiteitenbakken te verlengen.
 • Vuilwater industrie
  Betonnen en stalen afvalwaterconstructies, mangaten of reinigingsplaatsen bekleden met een harde of flexibele variant zorgt voor een langere levensduur van het object.
 • Civiele industrie
  Het is een slijtvaste maar ook flexibele coating waardoor het perfect toepasbaar is bij slijtlagen, brugdekken, voegovergangen en membranen.
 • Industriële vloeren
  Regelmatig bekleden wij industriële vloeren en laadruimten van bestelbussen. Het uitzetten of krimpen van de constructie wordt moeiteloos opgevangen door de flexibele coating.

Wij hebben een eigen ingerichte vrachtwagen om de coating op locatie aan te brengen. Eigen straalcombinaties zorgen ervoor dat wij overal deze veelzijdige coating kunnen aanbrengen.

Polyurea is toepasbaar op bijna elke ondergrond: beton, staal, hout et cetera. De hoge doorhardingssnelheid zorgt ervoor dat het bijna direct beloopbaar is. Graag adviseren wij u over deze veelzijdige coating.

Download de technische gegevens van polyurea.

Neem contact op

Vraag ons naar de veelzijdigheid van polyurea!

Neem contact opGraag informeren wij u over de mogelijkheden van polyurea.