Van Ginkel Groep, sinds 1970

Van Ginkel Groep is voortgekomen uit Straal- en Spuitbedrijf Gebr. Van Ginkel, een van de oudste mobiele straalbedrijven van Nederland. Behalve in al het denkbare straalwerk zijn wij gespecialiseerd in reinigen, metalliseren en coaten. De unieke Doorwerkvoorzieningen® die wij ontwikkeld hebben, stellen ons in staat onze werkzaamheden onder alle weersomstandigheden uit te voeren. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar garandeert bovendien de veiligheid van werknemers en weggebruikers.

Door het constant monitoren van trends en ontwikkelingen streven wij er naar om een toonaangevende speler te zijn in de markt. Dit heeft ons bijvoorbeeld bij hotspray polyurea gebracht. Een toepassing die nog niet veel bedrijven gebruiken maar waar wij al ervaring mee hebben.

De ene opdracht is de andere niet. Van Ginkel Groep heeft daarom een groot aantal technische voorzieningen en oplossingen in huis om op elke vraag een passend antwoord te kunnen geven. Daarnaast hebben wij vier NACE gecertificeerde medewerkers om kwaliteit te waarborgen.

Van Ginkel Groep staat voor de volgende kernwaarden:

  • Integriteit
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Specialistische kennis
  • Kwaliteit

Naast deze kernwaarden werken wij graag samen om elkaar te helpen. Tijdens wachturen helpen wij dan ook graag andere partijen om zelf zo snel mogelijk aan ons eigen werk te beginnen.

Opdrachtgevers zijn onder andere overheden en besturen, grond-, weg-, waterbedrijven, staalbouwers, railinfrabedrijven, energiecentrales, afvalverbrandingsinstallaties, RWZI’s, schilderbedrijven en particulieren. Onze mobiele combinaties zijn ingericht om op vrijwel elke locatie werkzaamheden uit te voeren. Waar wij ons richten op Nederland als primair werkgebied, hebben wij ook verschillende werkzaamheden uitgevoerd in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Certificeringen

ISO 9001 certificaat
VCA** certificaat
NACE Coating Inspector Level 1
NACE Coating Inspector Level 2
NACE Coating Inspector Level 3

Kernwaarden

Vooraf een duidelijk en helder gesprek zodat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten.
Afspraak is afspraak, wij leveren het project op zoals afgesproken.
Wij denken met u mee, opschalen is in 9 van de 10 gevallen geen probleem!
Quality Works, elke werkgang gecontroleerd en gerapporteerd. NACE I en NACE II gecertificeerd personeel.

In de media

Artikel in OTAR, het vakblad voor managers beheer en onderhoud van infrastructuur.
Uitgave 2-2016
Van Ginkel Groep OTAR '16

Wij selecteren partners op basis van kennis en kunde gecombineerd met ervaring en een flexibele werkhouding. Juist vanuit een duurzame samenwerking kiezen wij voor Van Ginkel Groep.

ir Robert Ottelé, Strukton Civiel.

Een echt familiebedrijf met veel ervaring. Financieel gezond, betrouwbaar en in bezit van alle certificaten, dat gaf ons het gevoel in een betrouwbare partner om  de samenwerking mee aan te gaan.

N. van der Ham, Schildersbedrijf N. van der Ham

Bij dit project (HSE, Den Haag) draait het om veiligheid, planning en kwaliteit. Binnen wordt er nagedacht en buiten staat er een krachtig team. Ze nemen absoluut verantwoording voor het werk.

Geert-Jan van Nistelrooij, Iemants