ChroNo64®

Dé innovatieve straalmethodiek die chroom-6 direct omzet in het veilige chroom-3.

Is op jouw ondergrond chroom-6 houdende verf gebruikt en wil je deze veilig voor mens en milieu laten saneren? Met ChroNo64® kunnen wij chroom-6 tijdens het straalproces op rvs, hout, staal, beton of een andere ondergrond direct omzetten naar het veilige chroom-3. Dat doen we bij jou op locatie of bij ons in Valburg.

Vraag een offerte aan

ChroNo64® is veilig voor mens en milieu

We nemen geen enkel risico. Daarom werken we zij aan zij met arbeidshygiënisten en hogere veiligheidsdeskundigen. Onderzoeksinstanties hebben onze methodiek uitvoerig beproefd en controleren na elke opdracht de resultaten.

ChroNo64® werkt snel en grondig

Met onze straalmethodiek wordt chroom-6 direct bij de bron omgezet naar chroom-3. Elk verfdeeltje wordt aangepakt. En het mooie is: dat gaat niet ten koste van de productiesnelheid.

ChroNo64® is werkbaar voor iedereen

Iedere straler kan werken met de straalmethodiek ChroNo64®. Dát is ons streven. Vanaf 2020 kunnen wij iedere straler opleiden en uitrusten met materiaal om veilig en effectief gebruik te maken van de straalmethodiek ChroNo64®.

Klik hier voor meer info over ChroNo64

Terug naar overzicht

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.