Conserveren, natlaksystemen of polyurea

Van Ginkel Groep heeft alle materialen en kennis om diverse ondergronden te conserveren. Wij voorzien objecten van een langere levensduur door middel van natlaksystemen, polyurea en door metalliseren.

Conserveren door Van Ginkel Groep

Het hoofddoel van conserveren is het beschermen van het object tegen corrosie. Om een langere levensduur te realiseren wordt er per situatie bekeken welk conserveringssysteem het best toe te passen is. Van Ginkel Groep heeft veel ervaring met het aanbrengen van natlaksystemen op ondergronden als staal en beton.

De trends en ontwikkelingen op de markt heeft Van Ginkel Groep bij polyurea gebracht. Deze hotspray is chemisch-resistent, slijtvast en is vloeistofdicht. De mogelijkheden van dit conserveringssysteem zijn erg divers omdat het perfect bestand is tegen fysieke en chemische belasting. Dit brengen wij aan op bijvoorbeeld laadbakken, industriële vloeren, afvalwaterconstructies, voegovergangen en vloeistoftanks.

Een andere vorm van conserveren is metalliseren. Van Ginkel Groep heeft eigen metalliseermachines om zink, zinkAl of aluminium aan te brengen. Hiermee metalliseren wij onder andere bruggen, sluizen en offshore constructies. Gevolg van het aanbrengen van een metallisatielaag is dat de levensduur van een object met 40 tot 80 jaar verlengd wordt afhankelijk van het gekozen materiaal.

De hele werkgang van het conserveren kan, indien gewenst, gerapporteerd worden. Bij een rapportage kan u denken aan:

  • Luchttemperatuur
  • Oppervlaktetemperatuur
  • Relatieve luchtvochtigheid
  • Dauwpunt
  • Hechtproeven
  • Laagdiktes

Het coaten van oppervlakten kan Van Ginkel Groep zowel stationair als mobiel. Hierin zijn wij, net als stralen, volledig zelfvoorzienend. Optioneel kan er gebruik gemaakt worden van een Doorwerkvoorziening om perfecte omstandigheden te creëren tijdens het conserveren. De Doorwerkvoorziening kan voorzien worden van heaters, ventilatoren, aggregaten, compressoren en/of verlichting.

Polyurea als conservering

Hotspray polyurea is een 2k coating die fysisch en chemische bescherming biedt. Polyurea is naadloos aan te brengen waardoor het oppervlak vloeistofdicht is. De snelle uitharding zorgt voor korte werkgangen waardoor een snelle ingebruikname gerealiseerd kan worden.

De chemische en mechanische eigenschappen van polyurea liggen in vergelijking met andere coatings op een bijzonder hoog niveau waardoor de toepassing in vele segmenten toepasbaar is. Polyurea kan vrijwel elke ondergrond beschermen tegen corrosie waardoor een langere levensduur gerealiseerd wordt.

Meer informatie over polyurea

Neem nu contact op

Huidige coating aan het bladderen?

Neem nu contact opNieuwe coating zal de levensduur van het object aanzienlijk verlengen!

Klassieke RAL kleuren

De RAL kleurenwidget kan u een indruk geven over de beschikbare klassieke RAL kleuren. De kleurenwidget laat klassieke RAL kleuren zien die gebruikt kunnen worden voor het coaten van oppervlakten.

Naast deze klassieke RAL kleuren kunnen wij in overleg met onze leverancier andere kleuren geleverd krijgen voor het conserveren van oppervlakken.